Play: album van de week (37, 2017): Papir – V

Papir_VWeek 37. Deze week was Papir in de aanbieding met V.

Het Deense psych-trio Papir volg ik inmiddels al een tijdje, eigenlijk sinds de aankondiging voor Roadburn 2015. De band zet altijd een een lekkere basis neer met fijn en licht jazzy of funky drum- en baswerk waar het gitaarwerk fijntjes en sfeervol overheen gevlochten wordt. Album V (het vijfde van het trio, duh) is wel behoorlijk aan de rustige kant en dan mis ik wel hier en daar een stevige uitspatting of wat dikke riffs, maar als je het in een meer post-rock-achtige relax-stoel beluistert is het wel weer dik in orde hoor. Laat je verleiden door ruimtelijke gitaardwalingen. Lekker plaatje. Uiteraard. Papir, hier.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

 

Eén reactie op “Play: album van de week (37, 2017): Papir – V”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s