Play: album van de week (40, 2017): Black Moon Circle – Flowing into the 3rd Dimension

BMC-IIIWeek 40. Deze week was Black Moon Circle in de aanbieding met Flowing into the 3rd Dimension.

De laatste tijd loop ik weer lekker te grasduinen in nieuw gruizig psychedelisch materiaal. Black Moon Circle stond op Roadburn 2016, en daarmee kwamen ze gelijk in mijn favorietenlijstje. Flowing into the 3rd Dimension is gewoon meer lekkers van de band in de categorie – zoals ze het zelf noemen – ‘dark psychedelic space rock, driven by a disposition towards prolonged jams‘. Het album is a.k.a. The Studio Jams Vol. III blijkbaar, gewoon lekker jammen en spacen in de studio dus, samen met (net zoals live op Roadburn) Scott ‘Dr. Space’ Heller (van Øresund Space Collective), maar op “Waves” speelt ook Hans Magnus ‘Snah’ Ryan van Motorpsycho mee(!). Hier nog een mooie long-read over de band waarin ook wordt gesproken dat de twee gewoon lid zijn van de band, met nieuw materiaal in 2018 in het vooruitzicht: ‘The newest recruit is Magnus, who plays organ, mellotron and Fender Rhodes which the rest of Black Moon Circle believe will fill out and complete their sound, as they embark on a new chapter in their career.’ 

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

Eén reactie op “Play: album van de week (40, 2017): Black Moon Circle – Flowing into the 3rd Dimension”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s