Play: album van de week (43, 2017): Mythic Sunship – Land Between Rivers

Mythic SunshipWeek 43. Deze week was Mythic Sunship in de aanbieding met Land Between Rivers.

Mythic Sunship is een viertal uit Kopenhagen, Denemarken, en ze brengen platen uit via het El Paraiso Records label waar o.a. ook Causa Sui en Papir op zitten. Drie lange nummers op dit album van in totaal 35 minuten, gemixt door Jonas Munk van Causa Sui. Psych/space/kraut met wolken post-rock, afgemaakt met lang uitgerekte jams met een fijne flow van bas/drums. Het eerste nummer “Nishapur” van dik een kwartier kent een trage maar gestage opbouw naar meer opwinding en snelheid. “High Tide” is wat losser en vlotter in het begin en kent ook wat langzame verschuivingen in tempo. Het kortere “Silt” is wat dreigender, logger, donkerder. Je wordt dus fijn meegetrokken in deze mythische reis naar de zon.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

 

2 Reacties op “Play: album van de week (43, 2017): Mythic Sunship – Land Between Rivers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s