Play: album van de week (44, 2017): Kikagaku Moyo – Stone Garden

Kikagaku Moyo - Stone GardenWeek 44. Deze week was Kikagaku Moyo in de aanbieding met Stone Garden.

Na Bo Ningen nog zo’n fijne band uit Japan, gezien op het Eindhoven Psych Lab in 2015 en sindsdien ben ik een bescheiden fan. De band heeft naast psychedelische rock (inclusief fijne jams) o.a. ook Indiase invloeden met een sitar als blikvanger op sommige nummers. Dit album klinkt nogal lo-fi, de productie lijkt niet helemaal jofel, maar live is dat anders. Volgend jaar staan ze op Roadburn trouwens, samen met nog meer Japanse bands. Dus nog meer saus voor je sushi. Lekker man.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s