Geluisterd: Go March – II (1, 2019)

gomarch_iiEen nieuw jaar en nieuwe kansen. Alhoewel. Met dit eerste ‘album van de week’ kijken nog even terug naar de lijst van (naar mijn bescheiden mening) 40 beste albums van afgelopen jaar. Deze was ook nog geen weekplaat geweest. Dus.

Go March is een Antwerpse trio bestaande uit Philipp Weies op gitaar, Hans De Prins op synthesizer en Antoni Foscez op drums. II is de opvolger van hun debuutalbum (die heb ik gemist destijds) en bestaat uit mooi gelaagde instrumentale post- en krautrock, waarbij elektronica en gitaargeluiden in een innige dans om elkaar heendraaien. En dat kan licht dansbaar en opzwepend zijn met een snufje suspense zoals in prijsnummer “Chop Chop”, maar ook gewoon sfeervol en dromerig. Naast Nordmann een andere smakelijke Belgische ontdekking voor mij uit 2018.

Check de weekplaten van 2019 op Spotify 

2 Reacties op “Geluisterd: Go March – II (1, 2019)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s