Rock Werchter 2019: blokkenschema

rw19-200Inmiddels is het een traditie om een blokkenschema van Rock Werchter te maken. En jawel, ook dit jaar stel ik het weer geheel gratis en vrijblijvend ter beschikking van alle festivalgangers. Stel je voor dat je de tijd kwijtraakt…

Rock Werchter is van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2019 in het Belgische Werchter (goh). Klik hier:

Rock Werchter 2019 – blokkenschema (versie 2)

Updates in versie 2: IBE vervangt The Marcus King Band in Klub C op zaterdag. Correctie blok op zondag: eind Rosalía, begin Ry X.

p.s. The Barn en Klub C zijn omgewisseld in het schema in vergelijking met vorig jaar.

Zie je fouten? Laat het me weten in de comments, dan pas ik het gewoon aan. Goed hè!

Alternatief: het blokkenschema van RW zelf: hier of gebruik clashfinder.

8 antwoorden op “Rock Werchter 2019: blokkenschema”

  1. Absolute held die me er bent! Beste blokkenschema sinds jaren en een genot om te gebruiken en vriendjes/vriendinnetjes blij mee te maken.

  2. Al eeuwen gebruiken we met de hele groep je blokkenschema van Werchter. Ik heb er me zelf al eens aan gezet om het te maken maar het lukt me gewoon niet om het zo overzichtelijk als jou te maken. Zal 2022 ook nog een blokkenschema beschikbaar worden gemaakt? We hopen het alvast!!! Bedankt!!

  3. Hoi, komt er dit jaar weer een time table voor RW?
    Ik zou best willen helpen om de excel te vullen. Dan kun jij hem weer delen.

    Groet Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *