Beestalbumoftheweek (20-24): Tesa – C O N T R O L

787313
Laten we deze site weer eens wat vullen. Met tips en trucs. Je moet toch wat in deze corona-tijd en geen (of nauwelijks) optredens live, laat staan festivals. Laten we de albumtipsvandeweek maar eens posten. Zonder al te veel commentaar. Dit is de weekplaat van week 24.

Tesa komt uit Riga, hoofdstad Letland. Control, of beter C O N T R O L,  is het zesde album van de band, opvolger van Ghost uit 2016. Dit album is de eerste kennismaking met dit trio, actief sinds 2005, dat vooral in de hoek van de post-metal zit, met verschillende heavy invloeden en met fijne wolken van atmosfeer. De band schijnt wel eens getourd te hebben met bands als Neurosis, WLVS en Whores. Nog niet live in Nederland te zien geweest, naar ik aanneem/kon vinden, maar ze staan wel in de belangstelling van Roadburn. De band stond recent met het nummer “Control 1” op hun Essential Sounds lijst.

[spotify id=”spotify:album:0rd6eGCqPFHumUmvOkJPkH” /]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C0CR9q-avyM&w=560&h=315]

Check de weekplaten van 2020 op Spotify 

Eén antwoord op “Beestalbumoftheweek (20-24): Tesa – C O N T R O L”

Reacties zijn gesloten.