Beestalbumoftheweek (20-26): GUM – Out in the World

Out In The World_GumWeekplaat van week 26.

Druk baasje, die Jay Watson. Een multi-instrumentalist pur sang. Naast Tame Impala en Pond heeft hij blijkbaar ook genoeg tijd over gehad om een heel aardig solo-album uit te brengen, zijn vijfde alweer. Ik wist het niet, moet ik zeggen, maar “Out in the World” viel me als voorloper van het album op (vrolijk, zwierig, pakkend) en het gelijknamige album blijkt een collectie frisse (psychpop/rock)songs, waarvan er een aantal met gemak ook op een van de albums van zijn andere bands zou kunnen staan. Het album wordt wat wisselend ontvangen, zie Indiestyle, terwijl Pitchfork een erg nette 7,5 geeft. Ik vind ‘m wel leuk dus.

Check de weekplaten van 2020 op Spotify 

 

Eén reactie op “Beestalbumoftheweek (20-26): GUM – Out in the World”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s