Dat is het voordeel van video: The Gathering – Heroes For Ghosts

Het was een fijn weerzien met The Gathering op het Oddstream festival (verslag hier). De band is nog steeds in topvorm en wist me – verrassend genoeg eigenlijk – nog behoorlijk in te pakken met fijne oude nummers en mooi nieuw materiaal. De band speelde daar ook het nieuwe nummer “Heroes For Ghosts”, een mooi en lang nummer dat opgebouwd is uit twee delen. En daar is een officiële video van verschenen (met dank aan de tip op File Under). De video is geschoten in Bergen in Noorwegen en in elkaar gedraaid door (een goede vriend) Marcus Moonen. Het nummer kun je trouwens gratis downloaden via de bandcamp pagina van de band.

Eén reactie op “Dat is het voordeel van video: The Gathering – Heroes For Ghosts”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s