Play: album van de week (44, 2014): Plank – Hivemind

PlankWeek 44 inmiddels: deze week is Plank (of Plank! of PLANK) in de aanbieding met Hivemind.

De recensie op File Under was niet direct enorm enthousiast, maar het krautrock-genre vind ik nog wel eens leuk. Toch maar luisteren dus. En het bleek toch best wel een lekker plaatje met elementen uit de kraut-, prog-, post-, en psychrock en elektronica.

Het levert een intrigerende en caleidoscopische kruisbestuiving op, die soms behoorlijk hard en heftig en op andere momenten juist dromerig en tot de verbeelding sprekend is. Een instrumentaal hoogwaardig luisteravontuur om in één adem uit te zitten. – Caleidoscoop

Het is een interessante plaat, soms heftig, dan weer verfijnd en subtiel. Uiteenlopende genres worden moeiteloos afgewisseld en met elkaar verweven, terwijl die verschillende muzikale aspecten je als luisteraar nooit worden opgedrongen. – Written in Music

[spotify id=”spotify:album:77PuIC9JphY4GFt5yEbAfl” width=”300″ height=”380″ /]

Check de hele lijst van 2014 hier:

[spotify id=”spotify:user:tbeest:playlist:6DsJRTXy1oslJi0QxBqEvI” width=”300″ height=”380″ /]

3 antwoorden op “Play: album van de week (44, 2014): Plank – Hivemind”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *